БЮЛЕТИН НОВИ КНИГИ

 


pegol 30ПЕГОЛ

История, вдъхновена от истински събития. Едно изобретение ще се възроди от пепелта... Какво е общото между Генералния секретар на САЩ, една млада жена, сякаш изолирала се от света, софийски бездомник, тайна френска организация, затворник с жажда за мъст, един гениален изобретател и бивш агент на КГБ? На пръв поглед нищо. Но всички те ще бъдат въвлечени в тежка надпревара помежду си. А какво е Пегол...

Ще разберете точно на последната страница.

 


pratenik na polumesetsa 30ПРАТЕНИК НА ПОЛУМЕСЕЦА

В безмилостна надпревара с времето инспектор от италианската полиция, профайлър с български произход и капитан от НАТО обединяват усилия, за да разкрият извършителите на серия смъртоносни атентати. Но понякога, за да разберем настоящето, трябва да се потопим в миналото.

 

 


T0194480В ОБУВКИТЕ НА НЯКОЙ ДРУГ

Сам и Ниша неволно си разменят чантите във фитнеса след тренировка. В дизайнерската чанта на Ниша са червени обувки „Лубутен“ от крокодилска кожа, а в сака на Сам – евтини и невзрачни ежедневни обувки. Принудени да носят обувките на другата, те сякаш заживяват чужд живот и постепенно се променят. За да осъзнаят кои са всъщност.


 


T0196412НЕДОВЪРШЕНИЯТ РЪКОПИС

Един ръкопис без финал. Едно разследване на убийство без труп. Един покойник без лице.
От мрака и мъглите на крайбрежния район, станал сцена на бруталните престъпления, до най-страшните и тъмни кътчета на човешката психика – Франсоа Тилие ни повежда на зловеща разходка до най-жестоките и извратени проявления на човешката природа.
liderite ivailo kunev orange books

ЛИДЕРИТЕ

В "Лидерите: Забравените истории на България" Ивайло Кунев е събрал четиринадесет вдъхновяващи разказа за значими българи и представя четиринадесет модела за лидерство. Авторът разказва емоционално за предприемчивостта, свободолюбието, смелостта, съобразителността и харизмата на големи български личности и ни окуражава да намерим в тях своите примери за подражание.
Ако обичате художествена документалистика и си търсите завладяващо и полезно четиво, прочетете тази книга.


T0195201

ДОСТОЙНИ ПРОТИВНИЦИ

Вълнуващ роман за жена, която управлява семейния универсален магазин и богат инвеститор, който заплашва да го вземе.

 

 

 

 


rana zahari karabashliev cielaРАНА

Затрогващ и хуманен, романът “Рана” e отзвук от жестоките болки на една окрилена от идеализъм, но разкъсвана от безпощадни конфликти България, в която лични и национални рани са все още незараснали.
Захари Карабашлиев разгръща някои от най-непознатите страници на българската история, за да ни увлече в зареден с напрежение, но и лиричен разказ за героизъм, нежност и надежда.

 

 


T0196428САМОЛИЧНОСТ

Новият трилър на Нора Робъртс разказва за смразяващото коварство на един мъж и за борбата на една жена да си върне живота.

 

 

 

 


T0196426СВАТБЕН АГЕНТ

В „Сватбен агент“ любимата авторка на милиони Даниел Стийл създава вдъхновяваща история, в която нейната героиня се убеждава, че към щастливото бъдеще води не само една пътека.

 

 

 

 


holouДОМЪТ НА ХОЛОУ

Мрачна и заплетена съвременна приказка, в която три сестри разбират, че не са точно това, което изглеждат, и наистина можеш да се сблъскаш със злото в тъмнината на нощта.

 


 

 


ekstaziЕКСТАЗИС

Михаил е вляво, на място, където няма спомени, чувства и имена. Задачата му е да събира и съхранява последния дъх на умиращите хора. Но понякога дори вляво се случва нещо, което променя правилата завинаги. Кое е това, което може да победи смъртта и да обърка дори създателя?

 

 

 


rezervniqРЕЗЕРВНИЯТ

Принц Хари разказва собствената си история и описва житейския си път с неподправена и решителна искреност.

 

 

 

 


sytbataПРОМЕНИ СЪДБАТА СИ

Чувствате ли, че понякога съдбата не работи във ваша полза?
Изправяте ли се пред трудности, докато около вас сякаш всички преминават през живота с лекота?
В страниците на тази книга ще откриете доказани техники от астрологията и картомантията, с които ще улесните пътя към постигането на вашите цели.
Бъдете една стъпка пред съдбата си и развийте интуицията си, за да диктувате сами своя живот!

 


T0196403ОГЛЕДАЛНИЯ ЧОВЕК

Седемнайсетгодишната Джени е отвлечена посред бял ден и е отведена в изолирана къща, където е окована и затворена в клетка с други момичета. Похитителят им е непредсказуем, хитър и изключително жесток. Той успява да осуети всеки техен опит за бягство, а веднъж хванати, те рядко оцеляват след наказанието си. Пет години по-късно Джени е намерена мъртва и полицията се мъчи да открие следа сред оскъдните доказателства. Криминален инспектор Юна Лина разбира, че убийството ѝ има връзка със смърт, обявена за самоубийство преди години. Когато и седемнайсетгодишното сираче Миа изчезва, на Юна му става ясно, че си имат работа със сериен убиец, чийто вилнеж тепърва започва.

 


T0176787ГОСПОДАР НА ГНЕВА

Книга първа от поредицата „Господари на греха“.
Данте Русо е свикнал да контролира всичко – в живота и в бизнеса. В плановете му никога не е влизало да се задоми, докато заплаха за живота на брат му не го принуждава да се сгоди за жена, която дори не познава. Бижутерийна наследница и дъщеря на врага му, тя е красиво и примамливо изкушение. Вивиан Лау е перфектната дъщеря и начин семейството ѝ да достигне върха на социалната стълбица.
Двамата неусетно се сближават и споделят както щастливи мигове, така и отдавна заровени тайни. За него не е само бизнес. За нея не е само дълг.

 


T0196422ФОКУСНИКЪТ ОТ "АУШВИЦ"

Прага, 1939 г. Нацистка Германия нахлува в Чехословакия и не след дълго известният фокусник Херберт Левин и семейството му последват съдбата на хиляди други евреи. Те са депортирани в гетото Терезиенщат, а след това – в концлагера „Аушвиц“.
Съветски съюз, 1943 г. Португалският легионер Франсишко Латино се бие на страната на испанската Синя дивизия срещу Червената армия. Докато войниците подсигуряват тила на Вермахта при обсадата на Ленинград, Франсишко среща красивата рускиня Таня и се влюбва в нея. Двамата се сгодяват, но СС я арестуват поради съмнения за еврейски произход. За да спаси любимата си от разстрел, португалецът приема да бъде назначен като надзирател в концлагера, където ще изпратят Таня.
Макар и по различни пътища, еврейският фокусник, португалският легионер и красивата рускиня се озовават в комплекс „Аушвиц-Биркенау“, наричан още „фабриката на смъртта“ заради нечовешките условия на живот и труд и денонощно пушещите комини на крематориумите. Но дали можеш да се надяваш на спасение, когато си попаднал в ада на земята?

В момента има 79  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си.