РАФТИНГ В СИЛИСТРЕНСКАТА БИБЛИОТЕКА.
ЩУРИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ИГРОВА КОНЗОЛА

Днес в Регионална библиотека "Партений Павлович", се проведе поредното иновативно събитие от програмата за лятно четене и развлечения „Лято в библиотеката".
Децата имаха възможността да преживеят уникални приключения, благодарение на сензора Kinect, който локализира всички движения на тялото и Ви превръща в контролер, за да се забавлявате с един нов начин. Той следи всяко Ваше движение и има вграден микрофон, с който можете да дадете гласови команди за пауза, да играете игри, да гледате филми или просто да слушате музика. Заедно със своя Аватар, Вие изживявате всичко изключително реалистично!
Играта даде възможност на участниците да работят в екип. Някои от предизвикателствата, загадките и пъзелите, с които се сблъскаха участниците, можеха да бъдат преодолени само с обединени усилия.
Двигателната активност включваше синхронни скокове, преодоляване на препятствия по пътя им, изискваше баланс и концентрация. Поредицата от екзотични места, които тя им предостави, емоциите от рафтинга и сървайвъра, успехът на мисиите, ангажираха не само тялото, но и ума им.

В момента има 197  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си.