Регионална библиотека "Партений Павлович" - Силистра, стартира дарителска кампания

ДАРИ ВЪЛШЕБСТВО, СТАНИ КНИГОДАРИТЕЛ!

ЕДНА НОВА КНИГА Е ДОСТАТЪЧНА, ЗА ДА СЕ ПОЯВИ УСМИВКА НА ЛИЦЕТО НА БОЛНО ДЕТЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ КНИГОДАРИТЕЛНИЦА „БИБЛИОТЕКА В КУФАР” ЗА СЪБИРАНЕ НА КНИГИ ЗА ПЕДИАТРИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ НА МБАЛ – СИЛИСТРА

НОВИ КНИГИ МОЖЕ ДА ДАРИТЕ ОТ 20 ФЕВРУАРИ ДО 30 АПРИЛ 2017 г. В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „ПАРТЕНИЙ ПАВЛОВИЧ”

ДАРИ КНИГА, ПОДАРИ МЕЧТА!

Давайки, ние променяме света. И усещането, че го правим, ни носи радост, каквато нищо друго на света не може да ни донесе; кара ни да станем по-добри.
Вие можете да помогнете на всяко болно дете в Силистра да се разходи под звездите с Карлсон, да вдигне кон с една ръка като Пипи, да танцува на бал като Пепеляшка, да прави пакости като Ужасния Хенри или да се бори с богове като Пърси Джаксън.
Ние не сме магьосници, не можем да излекуваме децата от Педиатрично отделение на МБАЛ – Силистра. Но затова пък можем да им дадем радост и да ги заведем на пътешествие в необятния свят на книгите. Затова викаме на помощ Вас, хората с щедри сърца.
За болните деца всеки жест е от значение. Не отлагайте добрите дела – дарете нова книга за децата от Педиатрично отделение на МБАЛ – Силистра.
Всеки желаещ може да подкрепи кампанията „Библиотека в куфар” с дарение на една или повече нови книги за деца и тийнейджъри.
От 20 февруари до 30 април 2017 г. можете да се включите в книгодарителницата в Регионална библиотека „Партений Павлович”.

В момента има 1296  гости и няма потребители и в сайта