Признание
Библиотеката получи поредната си награда
Даниела НЕДЯЛКОВА: „ Тази награда е признание за работата ни с обществеността на града“

Фотоапарат „Канон“ с отлични характеристики е наградата на „Глобални библиотеки“- България за силистренската библиотека „Партений Павлович“ за отличното представяне на екипа на библиотеката във националния фотоконкурс, в рамките на проекта „Пътят към библиотеката“.
Припомняме , че миналата година фондация „Глобални библиотеки“- България стартира този проект. Общо 960 библиотеки от цялата страна, в 166 общини имаха възможност да посочат с табели на български и английски език пътят към библиотеката в съответното населено място. В Силистра са монтирани десет табели, които посочват пътя към библиотеката от всички подходи към града.
„Тези табели се посрещнаха добре от гражданството, споделя директорът на библиотеката в Силистра Даниела Недялкова и допълва „те са много полезни, не само за хората от съседна Румъния но и въобще за гостите на града ни.“
Библиотеките, които са пожелали са имали възможност да направят фотоси на табелите като условието на конкурса е било снимките да са атрактивни, оригинални и привлекателни. Със съответната аранжировка, персонажи и т.н. Другото условие на конкурса е фотосите да съдържат послание, което да привлича читателите на библиотеката , която е направила фотоса.
„За нас тази награда е признание за ентусиазма, за труда, който влагаме и което е много важно, признание за добрата ни упорита работа с обществеността на Силистра и региона, защото всъщност оценители на този конкурс са нашите читатели, приятели в социалните мрежи“, споделя Даниела Недялкова.

Източник: Общинско кабелно радио "Силистра"

В момента има 1663  гости и няма потребители и в сайта