Голям обществен интерес предизвика представянето на книгата „Моята сила. Диагноза за цял живот”, издадена през настоящата година от издателство „Екрие”. Книгата е най-новото заглавие от поредицата „Практическа психология” и през изминалия месец е представена в Български културен център –гр. София. Автор на книгата е Димитрина Шишкова от Силистра, която в съкровен разказ пресъздава пътя, през който е преминала, за да намери решение на здравословен проблем. Срещата в зала „Диоген Вичев” на Регионална библиотека „Партений Павлович” –гр. Силистра премина в топла и затрогваща атмосфера. Пред многобройната аудитория Димитрина Шишкова сподели, че най-важното решение, което трябва да вземем, когато здравето ни е застрашено, е да не допуснем отчаяние, самосъжаление, а да мобилизираме цялото си същество да пребори болестта. Книгата е послание да не забравяме истински важните неща в живота – здравето, семейството, приятелите. Към тях – близките и добрите приятели, авторката се обърна с благодарност за подкрепата, която е получила и за обичта, с която я даряват.

„Моята сила. Диагноза за цял живот” е мотивационна книга за вътрешната сила на човека и необходимостта да бъдем смели и решителни, да търсим благоприятен изход от ситуации, които на пръв поглед изглеждат безнадеждни. Защото, макар и поставен на изпитание, животът е устойчив, а ние трябва да имаме силата, волята и търпението да преодолеем предизвикателствата.

Присъстващите на срещата получиха книга с автограф от Димитрина Шишкова. Срещата завърши с пожелания към авторката за здраве, вдъхновение и житейски позитивизъм.

Екипът на Регионална библиотека „Партений Павлович” поздравява г-жа Шишкова за представянето на книгата в библиотеката и благодари за подарените книги!

В момента има 143  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си.